Finlayson

Designalan kapinallinen jo vuodesta 1820.

Brändi

Finlayson

Millaista on vastuullisuuspäällikön työ Finlaysonilla?

Työhyvinvointikyselyn tuloksia

 • Kanta-asiaakkaamme joka käy usein shoppailemassa ja välillä vain jutustelemassa, toi työkaverinsakin meille ja kutsui meitä "Hyvän mielen-kaupaksi". Se kiteytti sen, millaisia olemme, ja mikä motivoi työhön.

  Myyjä

 • Oma tiimini on sellainen, jonka jokainen yksilö puhaltaa yhteiseen ja muidenkin tiimien hiileen. Koen heistä jokaisesta ylpeyttä. Hyvä rento ilmapiirimme on myös hyvin tärkeä ja auttaa jaksamaan​.

  Toimihenkilö

 • Firman arvot ovat sellaisia, joiden takana on helppo seistä. Työurani toisella alalla aloittaneena on todella palkitsevaa työskennellä nykyään yrityksessä, jonka toimintaa ei tarvitse häpeillä. Välillä asiakkailta tulee ikävääkin palautetta joihinkin kantaaottaviin kampanjoihin liittyen, mutta se kuuluu asiaan. Aina joku hermostuu ja sille ei mitään voi.

  Myyjä

 • Meillä kaikki auttavat aina toisiaan, mutta antavat myös työkavereille tilaa loistaa tarvittaessa. Kilpailut oman myymälän sisällä tuovat myös hyvää pöhinää ja kaikki kannustavat aina toisiaan. Vaikea on kehittää semmoista mikä on jo täydellistä!

  Myyjä

 • Suosittelisin sillä tässä yhdistyy ison ja pienen organisaation hyvät puolet. Meillä on tosi osaavaa porukkaa ja saa osallistua aika erilaisiin asioihin kuin mitä isoissa yrityksissä.

  Toimihenkilö

 • Mahtava työyhteisö ja innostava tekemisen meininki. Suosittelen!

  Toimihenkilö

Joko Mannagroup on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@finlayson.fi